maandag 1 december 2014

Evi Hanssen @ Vlaamse TV vrouwen


Belgische Babe Evi Hanssen maakte bekend dat ze de presentatie van 'De Maandagshow' voor haar rekening zou nemen, maar de naam van haar co-presentator hield Evi Hanssen nog even geheim. Tot nu! Maandag kon je in 'Laid Back' bij JIM zien dat Bram Van Deputte, tot voor kort nog VJ bij de jongerenzender, de uitdaging aangaat en samen met Evi dagelijks het nieuws vers van de pers serveert.

Bram Van Deputte is 28 jaar en een Brusselaar in hart en nieren. In 2007 ging hij als VJ aan de slag bij jongerenzender JIM. Omdat zijn grote liefde altijd al cinema geweest is, mocht hij zich volledig ontfermen over het themamagazine 'Moviesnackx'. Daarin gaf hij de kijkers een wekelijkse portie filmnieuws mee en had hij de ene 'Hollywoodsterren-interviewdate' na de andere.

In de zomer van 2008 was hij ook een van de vaste festival-VJ‟s in 'Festivalitis' en presenteerde hij samen met Ilse Liebens de allereerste editie van 'JIM Kot Deluxe'. Bij 2BE ontving Bram in het voorjaar van 2009 enkele pokerfanaten in zijn tv-woonkamer voor het programma 'Late Night Stars of Poker'.

'Op maandag 23 augustus stap ik in een geweldige rollercoaster met 'De Maandagshow'. Het klinkt uiteraard wat cliché, maar ik kijk er enorm naar uit. Het is niet dat we het warm water opnieuw hebben uitgevonden, maar ik durf eerlijk te zeggen dat het iets volledig nieuw is', aldus Bram, 'De voorbije drie jaar heb ik bij JIM een geweldige leerschool gehad en het is hierdoor dat ik me nu klaar voel voor de stap voorwaarts.

Al is het niet zomaar een stap vooruit, het is een sprong waar de gemiddelde hink- stap-springer jaloers op mag zijn. Ik ben alleszins geweldig blij dat ik bij het springen naast Evi Hanssen ben geland, niet alleen een steengoeie presentatrice, maar bovendien ook een geweldig toffe vrouw waar ik uiteraard nog veel van kan leren, maar die me ook meteen op mijn gemak stelt.'

Met 'De Maandagshow' duiken Evi Hanssen en Bram Van Deputte dagelijks live de actualiteit in om zo telkens opnieuw vers nieuws te brengen. Ze doen dat op een lichte en vrolijke toon, met veel aandacht voor positieve nieuwtjes. Of zoals Evi het stelde: ''Het Nieuws' brengt het nieuws dat je moet gezien hebben, 'De Maandagshow' het nieuws dat je wíl gezien hebben.' De focus van het programma ligt op beroemde mensen en wat ze doen. We kijken daarbij in eigen boezem, maar halen ook de verrekijker boven voor de rest van de wereld.

In elke uitzending zitten eigen reportages, wordt er geput uit het internationale beeldenaanbod en is er ruimte voor een rubriek. 'De Maandagshow' gaat op 23 augustus 2010 in première, onmiddellijk na 'Het Nieuws' van 19.00 uur.

'De Maandagshow' met Evi Hanssen en Bram Van Deputte, vanaf maandag 23 augustus na 'Het Nieuws' van 19.00 uur op vtm.

Evi Hanssen, de Belgische presentatrice van Expeditie Robinson, is ongeveer een microseconde naakt te zien in een reclame van TV-kabelbedrijf Telenet.

Als je net met je ogen geknippert hebt is het moment voorbij maar de clip op Youtube is een regelrechte hit op het internet. Het idee achter de reclame is dat met digitale televisie beelden stil gezet kunnen worden met de pauze toets. Op het filmpje zijn een stel olifanten te zien met heel snel het beeld van een naakte Evi Hanssen. En het is natuurlijk de kunst om de pvr precies bij de naakte borsten van Evi Hanssen stil te zetten.

Evi Hanssen vindt het leuk dat het filmpje een hit is op het internet. "Ik ben toch een vrouw van 31 met een kind", zegt de presentatrice, "het is toch plezant dat mensen me in m'n nakie willen zien".

Het timeslot tussen zeven en acht is traditioneel met stevige dranghekken afgezet door de openbare omroep, maar vtm waagt een inbraakpoging: vanaf vandaag is er net na 'Het Nieuws' 'De maandagshow' (en op dinsdag 'De dinsdagshow', op woensdag 'De woensdagshow', and so on), een programma dat een bloemenkrans rond 'de lichtere actualiteit' wil hangen.

Presentatie: Evi Hanssen en Bram Van Deputte

Op maandag 23 augustus gaven Evi Hanssen en Bram Van Deputte voor de eerste afspraak met de kijker voor 'De Maandagshow'. De hosts duiken vanaf dan elke weekdag helemaal live in de actualiteit en brengen in hun magazine elke keer opnieuw vers nieuws over beroemde mensen uit Vlaanderen –en de rest van de wereld- en van alle boeiende dingen die ze doen. Nieuws over hun projecten, bezigheden in het leven: 'De Maandagshow' volgt het allemaal.

Behalve de actuele reportages is er in 'De Maandagshow' ook ruimte voor rubrieken. Zo krijgen Evi en Bram op maandag 23 augustus stylist Jani Kazaltzis ('De Heren maken de Man', 'Mooi Bloot', 'Benelux Next Top Model') over de vloer. Hij neemt een fashion-rubriek voor zijn rekening en gaat wekelijks naar een première om de outfits van de aanwezige prominenten en VIP's te bekijken.

Wie is gekleed naar de gelegenheid en wie lijkt eerder op weg naar de tuin voor een rondje onkruid wieden ? Wie volgt de laatste mode en wie staat met klassiek ? Jani geeft ook handige tips: Hoe kom je goed voor de dag ? Welk stuk werkt voor welke gelegenheid ? Welke kleuren werken deze zomer en is een roze broek echt een modeflater? Jani geef alle antwoorden, op maandag 23 augustus in 'De Maandagshow'.

Expeditie Robinson (2010)

Wij begonnen een beetje uitgekeken te raken op ‘Expeditie Robinson', daar moeten we eerlijk in zijn. Na elf seizoenen - waarin slechts af en toe wat variatie in het concept merkbaar was - hadden we het een beetje gehad met het survivalprogramma. Bovendien ging het steeds minder om dat overleven, maar om het smeden van complotten. Mannen tegen vrouwen, Nederlanders tegen Vlamingen, het ging allemaal meer en meer om wie op wie zou stemmen tijdens de beruchte eliminatierondes, en dat begon een beetje tegen te steken. Of het twaalfde seizoen weer wat interessanter zou zijn, vroegen we ons af.

In dat twaalfde seizoen strijden zestien ‘Nederlandse en Vlaamse VIP's' - de woorden van Evi Hanssen - om de overwinning. Sugar Jackson, Sergio en Stephanie Clerckx zijn enkele van de Vlaamse kandidaten, bij de bekende Nederlanders vinden we onder anderen Lange Frans, Regina Romeijn en Kim Feenstra terug. Een best aardige selectie, met vooral heel wat verschillende karakters, wat natuurlijk voor interessante televisie zorgt. Er zijn nog geen écht zware conflicten losgebarsten - dat zou wel heel snel zijn -, maar je voelt toch dat de sfeer bij momenten al redelijk gespannen is. Vooral de onvrede van de dames van Kamp Zuid over hoe weinig kampleider Sergio doet, groeit zienderogen. Wij voorspellen nog veel meer vuurwerk in aflevering drie!

En dan is er nog een derde kamp, waar BN'er Dennis Weening zijn ‘Expeditie Robinson' alleen moet doorstaan. Zo'n eenzaam expeditielid, hadden we dat al niet eens (een paar keer) eerder gezien? Het lijkt wel of de programmamakers dit keer alles uit de kast wilden halen om er een geslaagde ‘Expeditie Robinson' van te maken. Al moeten we er ook bij zeggen dat dit extra expeditielid voorlopig nog niet echt iets heeft bijgebracht aan het programma ...

Sergio maakte - hoewel hij niet echt veel nuttig deed als kampleider - wél het mooie weer in de eerste ‘Expeditie Robinson'-aflevering. Voor alles had de man een uitleg, die vaak ook nog eens erg grappig bleek. Hij maakte dan ook dat we de eerste aflevering van dit twaalfde seizoen vermakelijk vonden. In het andere kamp was het vooral de Nederlandse rapper Lange Frans - ‘De Lange' voor de vrienden - die de aandacht trok, en ook dat leverde best amusante tv op. Al vond Lange Frans - en vooral zijn kampgenoten - de situatie waarschijnlijk heel wat minder aangenaam ...

Eén van de dingen die vooral in de smaak vallen bij de televisiekijker - nogmaals, niet zo bij de deelnemers zelf - zijn de proeven. Of dat nu eliminatie- of immuniteitsproeven zijn, of proeven waarmee voedsel valt te winnen ... spektakel is bijna altijd gegarandeerd. Of dat was toch zo in de voorgaande seizoenen. Tot nu toe missen we die proeven een beetje in het twaalfde seizoen. Er zijn er natuurlijk wel al enkele geweest, maar noch het opgraven van en vechten om een zware zak, noch het bouwen en voortduwen van een vlot, leek ons bijster interessant of spectaculair. Hopelijk komen de traditionele ‘Robinson'-proeven, zoals de veiling van eten en de evenwichtsproef op een steeds smaller wordende balk, snel aan bod!

Al bij al valt deze twaalfde editie van ‘Expeditie Robinson' dus beter mee dan verwacht, maar om eerlijk te zijn, we koesterden nu ook geen al te hoge verwachtingen. Voorlopig blijven we dus nog volgen, al zal veel afhangen van de proeven die nog komen, en van wat er te gebeuren staat met Dennis Weeningen.

Het lijkt een rage te worden onder de Vlaamse Babes, zelfs de ongenaakbaren gaan naakt. Een trent die we uiteraard allerminst willen bekritiseren, laat staan temperen of zelfs tegenhouden. Al zijn er een paar Bekende Vlaamse Vrouwelijkheden die we liever niet uit de kleren zien gaan. Evi Hanssen is daar echter niet een van.

Voor het kunstproject “Femina Sancta” van de Haagse fotograaf Ronald Schmets gaat Evi Hanssen als enige Belgische Babe naakt tussen een schare Nederlandse Schone Vrouwen, waaronder Ellemieke Vermolen, Katja Schuurman, Victoria Koblenko, Georgina Verbaan, Chantal Janzen, Wendy van Dijk, Sacha de Boer en Yolanthe Cabau van Kasbergen, de Ubersexy vriendin van ons aller Jantje Smit (inderdaad, van de tophit “Ik zing dit lied voor jou alleen”, als hij dat nu maar eens echt gedaan had… Anderzijds, zie wat het hem opgeleverd heeft…).In tegenstelling van wat u zou denken (en hopen, ik ken u toch ook wel ;-) ), is het niet de bedoeling van Ronald om er een lekkere sexy Playboy fotoreeks van te maken, integendeel, zoals Ronald het zelf zegt:

“De naaktheid van deze vrouwen moet kwetsbaarheid uitstralen, geen lust. Als dit als sensueel wordt ervaren, dan ben ik niet in mijn opzet geslaagd.”Wat dan wel zijn bedoeling is? Aan de hand van hele reeksen foto’s, die digitaal samengevoegd worden, wil hij eigenlijk de vroegere verering van de vrouwelijke heiligen, en de huidige verering van onze Beroemde Babes ook samenvoegen. Dat doet hij door een hedendaagse Babe, in de huid te laten kruipen van een Vrouwelijke Heilige, In het geval van Evi Hanssen is dat de Heilige Maria Magdalena.Deze prachtige fotografische werken worden vanaf 19 april 2008 tentoongesteld in De Galerie in Den Haag.

Google heeft opnieuw zijn Zeitgeist bekendgemaakt: een onderzoek naar de zoektermen die het afgelopen jaar het meest werden ingetikt in de zoekbalk. Door die zoektermen te analyseren legt Google jaarlijks een aantal trends bloot. Speciaal voor De Standaard vergeleek Google een aantal Vlaamse zoektermen. Daaruit zijn opvallende conclusies te trekken.

Opvallende resultaten in de categorie ‘Tv-persoonlijkheden', waar vrouwen de lijst domineren. In de top tien staan Lien Van de Kelder (3), Ann Van Elsen (4), Marie Vinck (5), Maaike Neuville (7), Veerle Baetens (8). Toevallig allemaal vrouwen die wel eens wat bloot tonen? Evi Hanssen, die nochtans naakt ging voor een reclamespot van Telenet, haalt de top tien net niet. Ook weervrouw Sabine Hagedoren viel net buiten de top tien. Stan Van Samang, die hetzelfde deed, net wel. Geen spoor van Matthias Schoenaerts, 'slimste mens' Erik Van Looy of Koen De Bouw in de lijst.

Evi Hanssen, de Belgische presentatrice van Expeditie Robinson, was ongeveer een microseconde naakt te zien in een Vlaams reclame spotje van TV-kabelbedrijf Telenet.

Als je net met je ogen geknippert hebt was het moment alweer voorbij, maar de clip met de naaktscene op Youtube is een regelrechte hit op het internet.

Achter Evi Hanssen naakt in de reclame stonden uiteraard slimme PR mensen.

Het idee achter de reclame is dat met digitale televisie beelden stil gezet kunnen worden met de pauze toets. Op het filmpje zijn een stel olifanten te zien met heel snel het beeld van een naakte Evi Hanssen ertussen. En het is natuurlijk de kunst om het beeld precies stil te zetten op de korte flits wanneer Evi Hanssen bloot te zien is tussen wandelende olifanten.

Evi Hanssen, net weer bevallen van een gezonde baby, presenteert samen met Eddy Zoëy het programma Expeditie Robinson.
Evi Hanssen zelf vindt het leuk dat het filmpje een hit is op het internet. "Ik ben toch een vrouw van 31 met een kind", zegt de presentatrice, "het is toch plezant dat mensen me in m'n nakie willen zien".
Evi Hanssen ging meteen akkoord om bloot te poseren, net omdat het naakt met een knipoog is. 'Die olifant bedekt me een heel klein beetje, maar niet veel', aldus de 30-jarige Hanssen.
Dit is heel iets anders dan naakt gaan op de cover van een blootblad als Playboy.

De eerste reclamespot die getoond wordt toont Evi Hanssen naakt tussen de olifanten. Er komt ook nog een tweede spotje, waarin de blote borsten van Evi te zien zijn tussen vissen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten